Doom 4 team zal fans tevreden stellen

Team van Rage werkt er nauw mee samen.

Matt Hooper, baas van Rage's design team, heeft aangegeven dat fans van de Doom-serie blij kunnen zijn met de verrichtingen van het Doom 4-team. Bovendien zal Doom 4 anders zijn dan de andere shooters van de studio. Dat vertelde Hooper tegen Eurogamer.

"Het gaat geweldig. Het is prachtig. We hebben zo veel getalenteerde mensen, en als bedrijf zijn we erg gegroeid. Maar we zijn er in geslaagd om hen [het team van Doom 4 en van Rage] gescheiden te houden. Met Rage richten we ons er op om de game zo goed mogelijk te maken. De andere jongens steunen ons op elke mogelijke manier. En wij doen hetzelfde voor hen."

"Zij [het team van Doom 4] doen hun eigen ding. Ze maken iets waarmee fans van Doom heel blij zullen zijn. Ik probeer ze zoveel als mogelijk te steunen. Het is een goed iets. We zijn gescheiden genoeg van elkaar om onze eigen gang te gaan, maar genoeg met elkaar verbonden om elkaar te helpen."

Hooper vindt het belangrijk dat Doom 4 en Rage van elkaar verschillen, ander zou het "gevaarlijk" zijn, omdat geen van beide teams "een aangepaste versie van Doom wil maken [wat betreft Rage] en dat Doom 4 dan een aangepaste Rage wordt."

Rage staat gepland voor een release op 16 september voor de pc, Xbox 360 en Playstation 3. Doom 4 heeft nog geen release datum.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Rutger Luiten

Rutger Luiten

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread