Battlefield 3 campaign wordt 12 uur lang

Kan DICE een campaign aan?

De general manager van DICE, Karl Troedsson, heeft bekendgemaakt in een interview dat de campaign van Battlefield 3 12 uur zal duren. Hij zei verder dat het hoofddoel van de campaign was meer mensen naar de game te lokken. Volgens Troedsson raken veel hardcore gamers de campaign vaak niet aan en beginnen ze direct aan de multiplayer, maar wil DICE deze keer een nieuw publiek bereiken.

DICE is vooral bekend om het multiplayer component van zijn games, zoals Battlefield 2. Vaak is er zelfs geen singleplayer campaign aanwezig. Battlefield 3 is de eerste in de Battlefield-reeks met een serieuze campaign, en wordt daarom door velen gezien als de rechtstreekse concurrent voor Call of Duty. Dat de singleplayer 12u lang wordt, is een kleine verrassing. Vergelijken met recente shooters als Homefront (campaign van 5 uur) en Medal of Honor (ook iets van 5 uur) is dit zeer lang.

Benieuws of Battlefield 3 ons positief kan verrassen.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread