Win Marvel vs. Capcom 3 en een Madcatz MvC fightstick

Wie niet waagt, niet vecht! 

De kerstman mag dan al enige tijd het land verlaten hebben, de tijd van leuke geschenken blijft gewoon doorgaan! Na de wedstrijd van RIFT, lanceren we wederom een wedstrijd die meer dan de moeite waard is.

Ter gelegenheid van de release van Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds op 18 februari mogen we namelijk een zeer mooi prijzenpakket uitdelen.

De hoofdprijs van deze wedstrijd is niets minder dan een MadCatz MvC fightstick voor de PS3 én de game Marvel vs. Capcom 3. Zowaar de ultieme fightcombo! Voor 5 andere winnaars hebben we een Playstation 3 promo-exemplaar van de game om weg te geven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit moois? Niet veel: maak een account op Eurogamer België aan, en antwoord op de onderstaande vraag:

Please log in

Need an account? Register now!

The Rules
 1. Deze wedstrijd is alleen toegankelijk voor geregistreerde Eurogamers van 18 jaar of ouder.
 2. De prijzen worden niet omgewisseld voor geld of andere prijzen - wil je deze prijs niet, doe dan niet mee aan de wedstrijd.
 3. De wedstrijd wordt afgesloten op 1 maart 2011 om middernacht. De winnaars krijgen bericht in de eerste daaropvolgende week en mogen hun prijs binnen de 4 daaropvolgende weken verwachten.
 4. Werknemers van Eurogamer mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
 5. De prijs is niet overdraagbaar, kan niet veranderd worden en er is geen mogelijkheid tot het wisselen van de prijs tegen geld.
 6. Deelnemers aanvaarden alle voorwaarden door deel te nemen aan deze wedstrijd.
 7. 5 winnaars ontvangen een PS3 exemplaar van Marvel VS. Capcom 3: Fate of Two Worlds. Eén winnaar ontvangt een Madcatz MvC fightstick én de game Marvel VS. Capcom 3, beiden voor de PS3 console.
 8. Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde stop te zetten in geval van onvoorziene omstandigheden dewelke buiten de controle van Eurogamer liggen.
 9. Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde te stoppen of tijdelijk te onderbreken in geval van technische of andere problemen of bij situaties waarbij de integriteit niet kan worden gewaarborgd.
 10. De jury's beslissing is finaal en niet aanvechtbaar.
 11. De winnaar(s) worden gecontacteerd door Eurogamer na afloop van de wedstrijd. Indien Eurogamer binnen 2 weken (14 dagen) na dit contact geen bruikbare informatie (naam, adres, ...) heeft ontvangen, wordt er automatisch een nieuwe winnaar gekozen en kan de eerste winnaar geen aanspraak meer maken op zijn/haar prijs.

Advertentie

Gerelateerde content

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Eerste nieuwe wapens Warzone Season 4 bekend

Wat je al niet leert uit een trailer.

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread