Enkele Battlefield 3 details

Eerste van velen.

Na de aankondigingstrailer van eerder deze week, kon de eerste stroom van details over de volgende telg uit de Battlefield reeks niet uitblijven.

Zo zullen maximum 64 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen op de PC versie van de game, onder andere straalvliegtuigen. Over het aantal spelers voor de consoles werd niets gezegd. Ook de mogelijkheid om je personage op de grond te doen liggen keert terug, iets wat in de Bad Company games niet mogelijk was.

De maps waar alle oorlogsgeweld zich afspeelt, zijn gebaseerd op locaties in de V.S., Europa en het Midden Oosten, en zullen een rijk assortiment van voertuigen ondersteunen. Reken hierbij de mogelijkheden van de nieuwe Frostbite 2.0 engine en je zult je naar hartenlust kunnen uitleven met alles aan gort te schieten.

Verder werden er nog enkele details vrijgegeven over de Limited Edition versie van de game. Deze zal enkele klassieke BF2 maps bevatten, alsook enkele gekende wapens en voertuigen. Ook zal deze versie verschillende unieke rewards en Achievements/Trophies hebben. Spelers die de Limited Edition niet kopen, kunnen deze zaken later downloaden onder de vorm van DLC.

Battlefield 3 staat gepland voor de herfst van dit jaar en zal verschijnen op de PC, PS3 en Xbox 360.

Advertentie

Gerelateerde content

Eerste Shadow Warrior 3 gameplay getoond

Een vleugje Doom, een snuifje Titanfall.

Warzone en Modern Warfare bannen onterecht spelers

Eerlijke spelers komen terecht tussen cheaters.

Far Cry 6 release bekend

PSN klapt uit de biecht.

Far Cry 6 info lekt op PSN

Vindt plaats in "Cuba".

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread