Steun indiegames met 8-bit funding

Indiegames boren nieuwe fondsen aan.

In het begin van de week is er een nieuwe site gelanceerd die wel heel interessant kan zijn voor de ontwikkelaar van indiegames. Op 8-Bit funding stellen ontwikkelaars hun project voor en hopen ze door middel van (kleine) bijdragen om een ontwikkelbudget te bekomen.

Het concept is simpel en vergelijkbaar met websites als Kickstarter en IndieGoGo. Als ontwikkelaar maak je een productfiche aan met zoveel informatie als mogelijk om de consumenten te overtuigen. Zij kunnen dan kiezen uit een aantal formules om geld te storten. Afhankelijk van je contributie krijg je ook producten in ruil zoals t-shirts, een vermelding in de credits of een kopie van de game.

Op dit moment zijn er zeven projecten, met één die al meer dan duizend dollar aan investeringen wist binnen te halen. Wie weet sponsor jij wel de toekomstige Super Meat Boy of Minecraft.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread