Slechts 4 miljoen 3DS'en ...

... tot en met 31 maart.

Tot en met 31 maart komen er “slechts” 4 miljoen 3DS'en op de markt. Dit meldt Kotaku.

Het nieuws kwam uit de mond van president en CEO van Nintendo Satoru Iwata. Zo'n goede 1,5 miljoen handhelds worden aan de kant gehouden voor de release in Japan op 26 februari. De overige 2,5 miljoen worden verscheept naar Noord-Amerika en Europa voor de release in maart.

Als je meteen van bij de launch willen gamen in 3D moet je dus snel zijn of een pre-order plaatsen. Hopelijk volgen er naar 31 maart voldoende exemplaren om aan de (waarschijnlijk) grote vraag te voldoen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread