Kinect zal Lync ondersteunen

In nabije toekomst.

Microsoft heeft gisteren gezegd dat Kinect als een brug zal fungeren tussen “de kantoorkamer en de living,” en dat de software zal geüpdate worden zodat het geschikt wordt voor bedrijven die aan de slag willen met een nieuwe video- en audiovergaderingsoftware Lync.

Lync is een product die een instant messaging systeem ondersteunt. Het ondersteunt ook video- en audiovergaderingsmogelijkheden, alsook een voice call service. Het valt te vergelijking met MSN, maar dan een heel stuk professioneler. En duurder.

Micosoft heeft mensen laten zien hoe ze kunnen chatten via Kinect en een PC. Er is nog geen datum vastgelegd voor de software update.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Edelbert Masschelein

Edelbert Masschelein

Professionele trol

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread