Call of Duty: Modern Warfare 2 is een uiterst populaire FPS en dat blijkt nog maar eens uit de cijfers. Er zijn al meer dan 9 miljoen exemplaren van het spel over de toonbank gegaan wereldwijd, waarvan 530.000 in de Benelux. Dat zijn bijna genoeg spellen om de gehele Belgische populatie aan het gamen te zetten.

Op 9 november komt z'n opvolger Call of Duty: Black Ops eraan, en die belooft het zo mogelijk nog beter te doen, als we afgaan op het aantal pre-orders. Er werden namelijk al 70% meer bestellingen geplaatst voor Black Ops dan indertijd voor Modern Warfare 2.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Meer artikels van Odin van Schoote

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Black Ops

Vurig conflict of Koude Oorlog?

Modern Warfare 2

Shock and awe.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.