Fallout-DLC aan halve prijs op XBL

Bethesda maakt ons klaar voor New Vegas.

Microsoft werkt voor de Deal of the Week van, nouja, deze week samen met Bethesda om ons alvast lichtjes op te warmen voor de release van Fallout: New Vegas. Neen, er is (voorlopig) nog geen demo van het spel te vinden op Xbox Live, maar wel een sweet deal voor iedereen die Fallout 3 in huis heeft en nog niet begonnen is aan de downloadable content voor die game.

Deze week zullen de DLC-packs Operation Anchorage, Mothership Zeta, The Pitt, Broken Steel en Point Lookout namelijk voor de helft van de prijs te vinden zijn op Marketplace. De standaard 800 Microsoft Points die je per stuk moet neerleggen worden tot het einde van deze week in de helft gekapt. Mooi gebaar, toch?

Mocht je Fallout 3 nog niet in huis hebben, dan is deze Deal of the Week misschien een goede gelegenheid om dat toch nog eventjes te doen. Een betere opwarmer voor het alvast interessant uitziende Fallout: New Vegas kunnen wij ons niet bedenken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread