Beyond Good and Evil op PSN en XBL

Volgend jaar is het zover.

Jade heeft dan eindelijk haar weg gevonden naar de PS3 en Xbox 360, maar niet in de vorm waar we stiekem op hoopten. In plaats van een vervolg heeft Ubisoft bekend gemaakt dat een HD versie van de game Beyond Good and Evil volgend jaar op de PSN Store en XBL zal verschijnen.

De HD versie van de game, die al in 2003 uitkwam op PS2, Xbox, PC en Gamecube, zal 1080p ondersteunen, hernieuwde charactermodels krijgen, opgepolijste textures bevatten en een herwerkte soundtrack krijgen. Ook krijgt de game Trophies/Achievements, afhankelijk van de console waarop je speelt.

Er is nog geen exacte datum bekend gemaakt voor deze re-release. Ook over een eventueel vervolg houdt Ubisoft de lippen stijf op elkaar.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread