Brain Training komt naar Kinect

DS- en Wii-sensatie naar de X360.

Microsoft heeft laten weten dat de befaamde Dr. Kawashima, bekend van zijn breinbrekers op de Nintendo DS en Wii, naar de Xbox 360 zal komen in de vorm van een game die speelbaar is met Kinect, de aankomende motion camera voor de console.

Het spel gaat (voorlopig nog) door het leven als Lead: New Brain Training Where You Answer With Your Body en maakt daarmee een gooi naar langste gametitel binnen deze generatie. Het spel zal de lancering van Kinect in Japan (20 november) ondersteunen en laat spelers met hun lichaam antwoorden op allerlei vragen.

Tijdens de officiële onthulling was bijvoorbeeld een vrouw te zien die met haar armen de wijzers van een klok moest nabootsen om het juiste uur aan te geven op een klok. Ook kregen we een minigame te zien waarbij diezelfde vrouw genummerde ballonnen stuk moest prikken, gaande van hoog naar laag. Verder mogen we een Pac-Man achtige game verwachten met daarin spookjes en fruit, terwijl we ook zagen hoe de speler tegen een voetbal moet schoppen om het ronde object uiteindelijk te laten belanden in de goal met het juiste antwoord op de gestelde vraag. Spannend hoor!

De Kinect camera ziet in Europa het licht op 10 november, tien dagen eerder dan de Japanse release. Of Lead: New Brain Training Where You Answer With Your Body ook bij ons beschikbaar zal zijn als launchgame is nog niet bekend. Namco Bandai doet alvast de verdeling van het spel, dus we gaat daar een aan de bel trekken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread