Geen paddenstoelenwolken in Black Ops

Treyarch schrapt de nuke.

Treyarch heeft bekend gemaakt dat het een heleboel perks heeft geschrapt in Call Of Duty: Black Ops die wel zaten in Modern Warfare 2.

NowGamer sprak recentelijk met online directeur Dan Bunting over Black Ops' multiplayer.

Bunting legt uit dat dit gedaan werd vanwege de nieuwe mogelijkheden die in Black Ops zullen zitten. Om te beslissen welke zaken geschrapt moesten worden, zijn ze gestart met 'de meest voorkomende klachten van de community'.

"We houden gewoon niet van het idee van wat een nuke doet met de gameplay," zie Bunting, "het moedigt exploitatie aan en het is gewoon niet plezierig. We willen het meer naar een 'puur' level brengen waar mensen voelen alsof ze een echte competitie hebben."

Wel, daar kan ik alvast in komen, de talloze perks uit Modern Warfare 2 waren iets te veel van het goede. Maar hoe zit dat dan met het 'explosieve RC vehikel' dat in Black Ops zal zitten? Is dat dan weer niet iets in dezelfde lijn? Call Of Duty: Black Ops staat gepland voor 9 november, onze laatste preview vind je hier terug.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread