Zelda Wii is al hele tijd in productie

Ontwikkeling langer dan Ocarina of Time.

Elke gelegenheid die we kunnen vinden om jullie meer informatie over The Legend of Zelda voor de Wii te geven grijpen we met beide handen, al bevat dit nieuwsbericht nu niet bepaald verregaande details over het langverwachte spel van Nintendo. Enkele oplettende journalisten hebben vandaag namelijk opgemerkt dat het aankomende grote avontuur van Link ondertussen al vijf jaar in de maak is!

Wanneer we dat even tot ons laten doordringen komen we tot de conclusie dat Zelda Wii (voorlopig heeft het spel nog geen officiële titel) nog voor de release van Twilight Princess in ontwikkeling was. Hierdoor is de volgende Zelda game al langer in productie dan Orcarina of Time, het deel dat nog steeds gezien wordt als een van de grote hoogtepunten binnen de legendarische reeks.

We hopen allemaal dat de nieuwe The Legend of Zelda eind 2010 het licht zal zien, maar het zou ons niet verwonderen mocht deze game alsnog doorgeschoven worden richting volgend jaar. Mocht dat zo zijn, dan werkt Nintendo al zes volle jaren aan de titel!

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

De 5 best verkochte games deze week

Week 47 (22 t/m 28 november 2021).

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread