Fortnite Claw marks uitgelegd: zo onderzoek je de mysterieuze claw marks

Hoe je de eerste Wolverine weekly challenge moet halen.

Dankzij de Fortnite Chapter 2 Season 4 Battle Pass krijg je de kans om een speciale Wolverine skin vrij te spelen als je erin slaagt om een reeks weekly challenges te voltooien.

De eerste challenge die je krijgt is het onderzoeken van mysterieuze claw marks die overal op de Fortnite map verschijnen en de komst van de bekende mutant aankondigen.

Je moet enkel drie claw marks onderzoeken, en als je dat doet, dan krijg je een op Wolverine gebaseerde beloning.

Op deze pagina:

Claw marks locaties in Fortnite in een oogopslag

Er zijn in totaal drie mysterieuze claw marks die je moet onderzoeken in Fortnite als je de eerste Wolverine weekly challenge wilt voltooien.

Alle claw marks vind je in de Weeping Woods en die locaties vind je op de Fortnite map in de kwadranten C5, C6, D5 en D6.

Fortnite_Woods_Map
De locatie van de Weeping Woods in Fortnite.

Hieronder vind je de exacte locaties van alle claw marks in de Weeping Woods:

Fortnite_Claw_Marks_Map
De claw mark locaties in Fortnite.

Gelukkig moet je enkel kijken naar de claw marks om de challenge te voltooien. Hierdoor verspil je er bijna geen tijd aan en kun je je langer focussen op de match.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Claw marks locaties in Fortnite uitgelegd

Je moet drie mysterieuze claw marks in Fortnite vinden om de eerste Wolverine challenge te voltooien. Gelukkig vind je alle claw marks in het Weeping Wood en moet je niet ver gaan om ze allemaal te vinden.

Als je in de Weeping Woods bent aangekomen, dan is het aangeraden om de eerste claw mark te zoeken in het RV park, die plek vind je in het meest zuidoostelijke deel van het bos.

Hier kun je de claw marks vinden op de zijkant van de groene RV.

Fortnite_Claw_Marks_3

Om de volgende claw marks te vinden, moet je naar de vijver die je vindt in het midden van de Weeping Woods en ten noordwesten van het RV park.

Je vindt de volgende claw marks op een rots in de vijver.

Fortnite_Claw_Marks_2

Om de derde en laatste claw marks te vinden, moet je naar het gebouw ten noorden van de vijver gaan en als je daar bent, dan moet je naar de linkerkant rennen.

Daar zie je een gat in de haag die het gebouw omheind en ervoor zorgt je onder het linker balkon kunt lopen. Daar, naast de power generator, vind je de laatste claw marks.

Fortnite_Claw_Marks_1

Als je alle claw marks vindt, dan voltooi je de eerste Wolverine challenge en krijg je de Berserker Barrage! Spray.

Nu kun je ofwel wachten op de volgende challenge, als je ze na elkaar wilt doen, of gewoon naar een volgende gaan Hoe je de Wolverine challenges ook doet, we raden je aan om af en toe ook eens onze Season 4 Battle Pass skin gids te checken. Daar ontdek je namelijk hoe je de andere Marvel helden, en slechteriken, kunt ontgrendelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread