Activision lijkt Call of Duty: Vanguard geruchten te bevestigen

Call om officiële bevestiging.

Activision lijkt te bevestigen dat Call of Duty: Vanguard de titel is van Call of Duty 2021. Dat doet het bedrijf in een cryptische reactie op een tweet omtrent Black Ops Cold War en Warzone Season 5.

In de afbeelding die de nieuwe Black Ops Cold War en Warzone Season 5 operator Kitsune aankondigt, ontdekte een Redditor dat er op de achtergrond een Japanse zin wordt herhaald.

Vertaald naar het Engels leest de zin "Vanguard Upcoming". Je kunt op onze site al langer lezen dat dit waarschijnlijk de titel wordt van de game. Je vindt hier ook alle Call of Duty: Vanguard release, Warzone, Multiplayer, Zombies en meer info .

Wanneer je verder naar de afbeelding kijkt zie je dat er allemaal wazige cijfers opstaan, twee van die cijfers, 11 en 5 zijn dat niet. Omdat Call of Duty-titels traditioneel na 1 oktober 2021 en voor 15 november 2021 uitkomen, komt Vanguard vermoedelijk op 5 november uit.

Ondertussen is wel de Black Ops Cold War en Warzone Season 5 release bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread