Fortnite: Chapter 2 Season 5 Battle Pass voorgesteld

The Mandalorian staat centraal.

In een nieuwe Fortnite: Chapter 2 Season 5-trailer stelt Epic Games ons de Season 5 Battle Pass voor. Daarin staat The Mandalorian centraal.

Naast The Mandalorian toont de trailer ook nog nieuwe gameplay, omgevingen en personages. Zo zie je gladiatoren, een geestkrijger, een shapeshifter, krijgers die recht uit animefilms lijken te komen en zelfs een cowboy die gemaakt is van pannenkoeken en siroop.

Daar stopt het echter niet, want volgens Agent Jones zijn die toevoegingen nog maar het begin. Wat dat precies allemaal betekent, ontdek je waarschijnlijk naarmate Season 5 vordert.

Naast een trailer rond de Battle Pass onthulde Epic Games eerder ook de Fortnite: Chapter 2 Season 5 cinematic trailer en trok het Fortnite Galactus-evenement 15,3 miljoen gelijktijdige spelers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread