Fortnite - Bullseye locaties uitgelegd

Hier moet je op de Bullseyes landen in Fortnite.

Erachter zien te komen waar je op de verschillende Bullseyes moet landen is een van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Het voltooien van die uitdagingen geeft je extra XP om de verschillende Season 3 rewards vrij te spelen. Je moet wel in het bezit zijn van een Battle Pass om die uitdagingen te doen.

Als je net met Fortnite begint helpen onze Fortnite tips je waarschijnlijk met enkele handige hints.

Zo land je straks op de juiste plek. Zo werken de Bullseyes.

Voor de Week 3 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Land on different Bullseyes (land op verschillende Bullseyes) (7 totaal, 5 Battle Stars)
2

Op de kaart zijn diverse pulserende rode Bullseyes te zien. Je vindt ze op diverse belangrijke locaties en bovenop heuvels. Ze zijn dus makkelijk vanuit de Battle Bus te zien.

1
Het is vrij makkelijk om te zien waar de Bullseyes zijn, zodra je aan het begin van de match over het eiland heen vliegt.

Je moet in totaal op zeven verschillende Bullseyes landen en aangezien je dat alleen vanuit de Battle Bus kunt doen, moet je zeven verschillende matches spelen om de uitdaging te voltooien.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Fortnite Bullseye locaties

Vanwege de vrij duidelijke locaties en dat er geen haast bij komt kijken, is het een vrij makkelijke uitdaging. Alhoewel, als je het echt nodig hebt, zijn hier de locaties van de Bullseyes. Met de hulp van Loot Lake van de Fornite sub-reddit:

bullseyes
Credit: Loot Lake

We raden je aan om de kans te grijpen om elke match op een nieuwe locatie te landen, zodat je iedere match weer een Bullseye van je lijst kunt afstrepen.

Net zoals bij andere uitdagingen moet je dat doen wanneer je een match speelt (je kunt namelijk niet alleen het eiland verkennen), dus moet je ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk tegen andere spelers vecht.

Hou er rekening mee dat je de match af moet maken. Anders voltooi je de uitdaging niet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread