Wederom tegenslag voor Shadow of the Eternals

Tweede Kickstarter-campagne ook mislukt.

Shadow of the Eternals heeft voor de tweede maal op rij een gefaalde Kickstarter-campagne achter de rug. Het lukte ontwikkelaar Precursor Games niet om het beoogde bedrag van 750.000 dollar op te halen.

Het uiteindelijke bedrag blijft steken op 323.950 dollar, binnen dertig dagen mogelijk gemaakt door zo'n 6000 investeerders.

Ondertussen heeft het project al verschillende tegenvallers gehad. Een eerdere campagne werd stopgezet na een rommelige eerste poging om de game onder de aandacht te brengen. Kort daarop werd Precursor mede-oprichter Ken McCulloch gearresteerd op verdenking van kinderporno-bezit, waardoor Shadow of the Eternals wederom negatief het nieuws haalde.

Shadow of the Eternals is de spirituele opvolger op de cultklassieker Eternal Darkness. De game zou uitkomen voor pc, PlayStation 4 en Wii U, maar nu is nog onduidelijk of de ontwikkeling ervan wordt voortgezet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread