Kinect verkoopt 10 millioen

Snelst verkopende electronica ooit

Microsoft heeft bevestigd dat Kinect 10 millioen stuks heeft verkocht sinds de lancering in november 2010. Er werden ook 10 millioen stuks software voor de Kinect verkocht. In de eerste 60 dagen na de lancering verkocht Microsoft gemiddeld 133333 stuks per dag, waardoor Kinect in het Guiness World Records Book staat als snelstverkopende electronica.

Kinect verkocht maar liefst 2.5 millioen stuks in de eerste 25 dagen, en had al 1 millioen stuks verkocht na 10 dagen. Kinect gaat duidelijk een gouden toekomst tegemoet.

10millioen van deze speeltjes!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread