Next-Gen MMO Blizzard noemt "Titan"

Release in 2013?

Op een document dat eerder deze maand lekte op internet, stond de planning van Blizzard voor de volgende 5 jaar aangegeven. Onder andere de releasedata van Diablo III (Q4 2011) en StarCraft II: Heart Of the Swarm (Q4 2011) stonden er op aangegeven, maar ook de mysterieuze titel "Titan" (voor een release in 2013). Of het document echt is of niet is niet geweten, maar Blizzard bevestigde wel dat hun next-gen MMO, al in ontwikkeling sinds 2007, onder de noemer "Titan" door het leven gaat.

Pearce, de vice-president van Blizzard, zei dat "de media hier normaal niet van zou mogen weten" en dat Blizzard slechts recent erover begon te praten als manier om mensen te recruteren. Blizzard ziet hun nieuw project niet als concurrentie voor World Of Warcraft, hun MMO met ongeveer 12 miljoen spelers die recent een derde expansie kreeg.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread