Ubisoft komt naar F.A.C.T.S. met onder andere speelbare Assassin's Creed: Brotherhood

Maar je kunt ook komen dansen, skaten, vliegen en prijzen winnen!

De F.A.C.T.S.-beurs, dé plek waar fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space twee dagen lang in Flanders Expo hun hart kunnen ophalen komt er binnenkort aan, en dat al voor de twintigste keer! Op 23 en 24 oktober gaat het festijn van start, en dit jaar zal ook Eurogamer België groots aanwezig zijn. Wij verzorgen namelijk voor alle liefhebbers van videogames een gigantische Gamezone (390m²) waarop alle nieuwste games voor allerlei platformen speelbaar zijn, en dat volledig gratis!

Gedurende de komende weken zullen we jullie regelmatig voorzien van updates omtrent de opvulling van onze Gamezone, en vandaag hebben ondertussen alweer de vierde samenwerkende uitgever in de vorm van Ubisoft! Reeds bekende partners en de spellen die ze meebrengen kun je terugvinden door op de links hieronder een klikje te plegen:

Laten we eens even bekijken wat Ubisoft dit jaar voor de bezoekers van F.A.C.T.S. 2010 in petto heeft op hun 100m² grote stand:

Om meteen met een topper van formaat van start te gaan mogen we met enige trots aankondigen dat het langverwachte Assassin's Creed: Brotherhood in speelbare vorm te vinden zal zijn op de booth van Ubisoft. Ezio keert voor de tweede keer terug in digitale vorm, maar deze keer kunnen we samen met hem het prachtige Rome verkennen. Bovendien is Brotherhood voor de eerste keer binnen de Assassin's Creed franchise uitgerust met een meer dan interessante multiplayer mode.

Wat wij hiervan vinden kun je terugvinden in onze hands-on preview, maar we vatten alvast in één zinnetje samen wat je mag verwachten: "De multiplayer van Assassin's Creed: Brotherhood lijkt een mooie toevoeging te worden aan de single player-ervaring, omdat de makers erin geslaagd zijn de charme van het sluipmoorden om te zetten naar een belonend en vlot spel voor meerdere spelers." Met dank aan deeltijds Assassin/deeltijds redacteur Odin van Schoote.

F.A.C.T.S.-ianen die 23 en/of 24 oktober wat actiefs willen doen zijn eveneens aan het juiste adres bij Ubisoft, zeker als ze zin hebben om zich op de dansvloer te wagen. Ubisoft brengt namelijk de monsterhit in wording Just Dance 2 met zich mee, een Wii-game vol met popnummers waarbij jij de choreografie voor je rekening mag nemen. Als je weet dat het originele Just Dance al meer dan 4 miljoen keer over de toonbank ging, dan is het zeker de moeite om deeltje twee eens aan de tand te komen voelen!

Maar daar stopt de dansgekte nog lang niet! Ook het op de E3 2010 aangekondigde Michael Jackson: The Experience zal op de booth van Ubisoft terug te vinden zijn in speelbare vorm! The King of Pop mag dan wel heengegaan zijn, de legende blijft in leven door deze toffe game. Ohw, en lieten we al weten dat we hier te maken hebben met een première? Michael Jackson: The Experience zal namelijk pas eind november in de winkelrekken verkrijgbaar zijn!

Liefhebbers van het betere vliegspel komen verder ook aan hun trekken met het speelbare H.A.W.X. 2, een game die binnen het universum van auteur Tom Clancy geplaatst moet worden. Redacteur Gert ging een tijdje terug aan de slag met deze game, en wist onder andere te concluderen dat H.A.W.X. 2 "een surrogaat is dat dromen kan laten uitkomen. (...) De grootste verdienste van Ubisoft's vliegsimulator is dat het een uiterst gebalanceerd evenwicht vindt tussen intense arcade-achtige vliegtuiggevechten en de moeilijkheid van een realistische vliegtuigsimulator.". Onze volledige review is hier te vinden.

Om af te sluiten heeft Ubisoft nog een verrassing voor ons in petto in de vorm van Shaun White Skateboarding. Niet enkel zal het spel volledig speelbaar zijn voor alle bezoekers van F.A.C.T.S. 2010, de game is ook nog eens te bewonderen in 3D! Maak je dus alvast klaar voor skaten in de derde dimensie met deze uiterst toffe game. Tenminste, dat concluderen we als we de mening van redacteur Michaël mogen geloven. Hij ging een tijdje terug hands-on met het spel en pende zijn ervaringen neer in een hands-on preview.

Vermoedelijk heeft Ubisoft nog wel wat verrassingen voor ons in petto, maar om te weten te komen wat dat precies zal zijn moet je gewoon naar Flanders Expo afzakken. Wel kunnen we jullie nu al verklappen dat je best regelmatig eens voorbij de stand van Ubisoft komt, gezien er om het uur een toffe goodie in het aanwezige publiek geworpen zal worden. Gratis stuff is nooit slecht, maar zeg niet dat je dit van ons weet!

Dus, nog even om samen te vatten wat je op de Gamezone van Eurogamer België in samenwerking met Ubisoft mag verwachten:

  • Speelbare Assassin's Creed: Brotherhood
  • Speelbare H.A.W.X. 2
  • Speelbare Just Dance 2
  • Speelbare Michael Jackson: The Experience
  • Speelbare Shaun White Skateboarding in 3D
  • Om het uur een te winnen goodie als je op het juiste moment op de stand van Ubisoft aanwezig bent

Binnenkort volgen er nog veel meer aankondigingen rond spellen die in de Gamezone op F.A.C.T.S. 2010 te vinden zullen zijn. Eurogamer België verwacht je! Tot dan!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Eurogamer.be

Eurogamer.be

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread