Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zwem vanaf volgende week in de zee in Animal Crossing: New Horizons

Zoete, zoete verkoeling.

Nintendo heeft twee gratis zomerupdates aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons. De eerste update komt op 3 juli uit en introduceert zwemmen en nieuwe bezoekers.

Vanaf 3 juli kun je dus in de zee zwemmen en duiken. Daar zijn onder andere nieuwe dieren te vinden die je kunt doneren aan Blathers. Ook kan je Pascal tegenkomen, een terugkerende bezoeker die nieuw is in Animal Crossing: New Horizons. De zeedieren die je vangt, kun je ook aan hem geven.

In ruil geeft hij je doe-het-zelfplannen voor nieuwe meubels met een zee-thema, zoals een zeemeerminneninterieur. Ideaal voor wie De Kleine Zeemeermin wil naspelen.

Ook Gulliver krijgt een update, maar afgezien van een nieuwe piratenoutfit is nog onduidelijk wat hij deze keer te bieden heeft.

De zomerupdate van 3 juli is pas de eerste van deze zomer. Begin augustus brengt Nintendo nog een tweede zomerupdate uit voor Animal Crossing: New Horizons, maar het bedrijf zwijgt nog over de inhoud daarvan.

Om echt alles uit de game te halen, moet je zeker ook eens onze Animal Crossing New Horizons gids met tips bekijken!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties