Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zone of the Enders 2 PS4 remaster release bekend

Komt nu ook naar de pc.

Ontwikkelaar Konami heeft de releasedatum van Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars onthuld. De remaster lanceert op 6 september op de pc en de PlayStation 4.

De herziene versie van Zone of the Enders 2 is vorig jaar officieel aangekondigd. De remaster bevat onder andere verbeterde textures, verbeterde audio, ondersteuning voor 4K-beeldschermresoluties en een nieuwe first-person VR-modus.

Zone of the Enders: The 2nd Runner is oorspronkelijk in 2003 uitgebracht voor de PlayStation 2. De game is een direct vervolg op de eerste Zone of the Enders-game, die is geregisseerd door Metal Gear-bedenker Hideo Kojima.

Konami bracht eerder dit jaar tevens Metal Gear Survive uit. Deze survival-spin-off van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je Sander zijn Metal Gear Survive review. Hij was niet erg onder de indruk.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties