Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

ZombiU krijgt al iets meer vorm

FPS survival-game maakt veel gebruik van gamepad.

Gisteren werd tijdens de Ubisoft-persconferentie de exclusieve Wii U-titel ZombiU aangekondigd. Waar we toen slechts een mooie trailer te zien kregen, laat Nintendo op hun eigen persconferentie al wat gameplaybeelden zien. We zien losse stukjes van een level waarin de nadruk ligt op het gebruik van de tablet controller van de nieuwe console.

De game speelt als een first-person shooter en vindt plaats in een grimmige stad. Te zien was dat de controller van de Wii U onder andere dienst kan doen als inventaris, sonar om te zien waar de zombies zich schuil houden of als toetsenbord om een device te hacken. Ook moet er met de controller geschud worden om je los te maken uit de greep van een ondode vijand.

Over de auteur

Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen