Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zombies overrompelen de gevangenis in Call of Duty: Warzone

Grote verhuis.

Het lijkt er op dat de zombies in Call of Duty: Warzone zich hebben verplaatst. Sinds eind februari maakte een horde zombies de Shipwreck-locatie onveilig, maar die horde is nu verhuisd naar de Prison Complex.

Sinds de introductie van de zombies in Warzone speculeren fans al over hoe de plaag zou evolueren. Velen vermoedden dat de plaag zich geleidelijk over de hele map zou verspreiden, om op het einde van het seizoen te resulteren in een enorme nucleaire aanval om het probleem op te lossen.

Voorlopig hebben de zombies zich echter niet vermenigvuldigd, het probleem heeft zich vooral verplaatst. Of er binnenkort een nucleaire aanval komt, is dus ook onzeker. Enkele spelers namen recent alvast het heft in eigen handen en creëerden een enorme kernexplosie met voertuigen in Warzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties