Skip to main content

Zombies komen waarschijnlijk naar Call of Duty: Warzone season 2

Activision start het teasen.

Activision geeft hints dat er binnenkort zombies arriveren in Call of Duty: Warzone. Ze doen dit met een nieuw object dat je kunt vinden in de game en geheimzinnige storingen van het scherm.

Gisteren werd de playlist van Warzone geüpdatet en spelers ontdekten al snel dat de Cold War Zombies trial machine te zien was in het ziekenhuis in de rumble playlist.

Bekijk op YouTube

Spelers kunnen een interactie doen met deze machine genaamd 'ZAI/ACTIVATE_ZOMBIES', maar voorlopig gebeurt er nog niets. De machine komt uit deZombie mode van Black Ops Cold War. Daar gebruik je de trial machine om punten uit te wisselen om challenges te activeren.

In onderstaande video van YouTuber TheCityofZ zie je deze challenge machine:

Bekijk op YouTube

Warzone-spelers zijn meteen druk aan het speculeren geslaan want het lijkt erop dat er een Zombie Mode genaamd Outbreak zit aan te komen voor Warzone Season 2. Dat seizoen start later deze maand.

Maar dat is niet het enige. Spelers praten ook over vreemde grafische glitches die ze krijgen tijdens het spelen van Warzone. Het is geen bug, want de glitches worden begeleid door een sprekende stem en Morse-code.

Moest je dit nog niet gezien hebben, het ziet er zo uit:

Het effect doet denken aan de onthulling van Black Ops Cold War in Warzone in augustus 2020. Toen hanteerde Activision een gelijkaardige techniek. Alles wijst er dus op dat er iets groot zit aan te komen voor het volgende seizoen.

Read this next