Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zoek, vind en win de God of War Ragnarök Jotnar Edition

Ragnarok was nog nooit zo dichtbij.

Sony stuurt je op zoektocht doorheen België en Nederland om een God of War Ragnarök Jotnar Edition te winnen. Vanaf 10 november zijn er via de sociale media-kanalen van Sony tips te vinden over de vindplaats van vijf runestenen.

Die runestenen zijn verstopt in België en Nederland, meer bepaald in Brussel, Luik, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Elk rune heeft een tekening uit een van de werelden uit de Noordse mythologie: Midgard, Niflheim, Helheim, Svartalfheim, Alfheim en Muspelheim.

Tips naar de exacte locaties van elke runesteen worden vanaf 10 november gedeeld. Houd dus zeker de Twitter van PlayStation België en PlayStation Nederland in de gaten. Later deze week wordt daar ook de locatie van een mysterieuze zesde steen onthuld.

Speurneuzen hebben tot en met 15 november de tijd om het mysterie te ontrafelen en kans te maken op de God of War Ragnarök Jotnar Edition.

God of War Ragnarök is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Voor onze mening over de game verwijzen we je graag naar de God of War Ragnarök review van Menno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties