Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo ziet Rambo eruit in Warzone en Black Ops Cold War

Binnen 10 dagen is het zover.

Het is nu ook officieel: Rambo komt binnenkort naar Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War. Via dezelfde twitteraccount die vorige week al hintte naar de komst van Rambo, is nu ook een eerste korte teaser getoond.

Daarin zien we hoe de actieheld een boog spant. Daarnaast weten we nu ook dat Rambo vanaf 20 mei beschikbaar is in Warzone en Black Ops Cold War als onderdeel van de mid-season update voor Season 3. Hoeveel de skin gaat kosten, is nog niet geweten.

Met de komst van Rambo lijkt de verschuiving van Warzone naar een jaren 80-setting voltooid. Heb je het nieuwe seizoen nog niet gespeeld? Hier lees je alles over de Black Ops Cold War en Warzone Season 3 Battle Pass skins en Operators.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties