Skip to main content

Zo ziet de nieuwe Warzone Verdansk-map eruit

Terug naar de jaren 80.

YouTuber Bartonologist kreeg gisteren al even toegang tot de nieuwe Warzone Verdansk-map. Die lijkt recht uit de jaren tachtig te komen en sluit daardoor goed aan bij het concept van Black Ops Cold War.

Bartonologist kreeg gisteren in totaal een half uur toegang tot de nieuwe Verdansk-map. Die map betreed je nog steeds per parachute, maar het vliegtuig is vervangen door een helikopter. Wanneer je vervolgens neerdaalt op de map, valt het meteen op dat de map en diens gebouwen nu veel kleurrijker zijn.

Bekijk op YouTube

Verder zijn de Quary en de grote dam vervangen door respectievelijk een Salt Mine en aquaducten. Daarnaast bevat Verdansk een nieuwe locatie in het noordwesten genaamd Summit.

Alle wapens en uitrustingen zijn vanaf nu afkomstig uit Black Ops Cold War. Ten slotte heeft Raven Software de Gulag herwerkt zodat die meer lijkt op de Standoff-map uit Black Ops 2.

Spelers krijgen meteen na het Warzone Nuke event toegang tot de nieuwe Verdansk-map. Naast een nieuwe map zorgt Season 3 voor de toevoeging van 4 nieuwe Operators in Warzone en Black Ops Cold War en nieuwe Warzone en Black Ops Cold War maps en wapens.

Read this next