Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo start je de Fallout 4: Far Harbor DLC

Dit moet je doen voor je kunt uitvaren.

De Fallout 4: Far Harbor downloadbare uitbreiding is vanaf vandaag verkrijgbaar, maar om deze te beginnen moet je het een en ander ondernemen. Onze collega's van Eurogamer.net hebben een handig filmpje gemaakt over hoe je de DLC begint, maar we zetten de vereiste stappen ook nog even op een rij.

Pas wel op voor spoilers!

Allereerst moet je de quest Getting a Clue uit de hoofdgame voltooien. Dit is de queeste waarbij je samen met Nick Valentine in Kelloggs huis in Diamond City inbreekt.

Als je dit gedaan hebt, pikt je Pip-Boy een signaal van Valentine's Detective Agency op. Luister naar dit radiostation en ga naar de Agency in Diamond City.

Er is iemand verdwenen en je moet naar de Nakano Residence helemaal rechtsboven op de map om dit te onderzoeken. Dit gebied was voordien onbereikbaar.

Je moet even wat opsporingswerk voor het nieuwe personage Kenji Nakano opknappen. Daarna vaar je met zijn boot naar Far Harbor.

Voor je vertrekt is het echter aangewezen om Nick Valentine mee te nemen. Op het eiland kom je namelijk wat meer van zijn boeiende achtergrondverhaal te weten.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties