Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo speel je NES Golf op de Switch

'Directly to you.'

De methode om NES Golf op de Nintendo Switch te spelen is gevonden.

Onlangs is NES Golf gevonden in de firmware van de Nintendo Switch. De site Switchbrew heeft nu de methode geplaatst om bij de software te komen.

Allereerst moeten beide Joy-Cons los zijn van het systeem. Vervolgens hou je ze strak naar beneden langs je lijf en breng je ze snel omhoog in een verticale positie. Die positie hou je even aan. Deze bewegingen moeten specifiek op 11 juli 2018 uitgevoerd worden.

De beweging en datum lijken te refereren naar wijlen Satoru Iwata, de topman van Nintendo die tevens de Nintendo Direct-filmpjes presenteerde. Hij maakte de handgebaren terwijl hij de nieuwste games 'direct naar jou' bracht. Iwata is op 11 juli 2015 overleden.

Je kunt de systeemklok van je Nintendo Switch vooruit zetten naar de specifieke datum, maar alleen als het systeem nog nooit eerder met het internet is verbonden.

Binnenkort komen ook Nintendo arcade games naar de Switch.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties