Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo krijg je Honey en produceer je Honey in Palworld

Wees voorbereid om gestoken te worden tijdens de jacht op honey.

Image credit: Eurogamer/PocketPair

Honey is een van de vele materialen die je wilt verzamelen tijdens je avontuur in Palworld.

Als je op zoek bent naar Honey, is dat waarschijnlijk omdat je een taart moet bakken voor het breeden van Pals. Maar het kan ook handig zijn om maaltijden voor jezelf te maken in Palworld.

Hieronder laten we je zien hoe je Honey krijgt in Palworld, samen met waar je Beegarde vindt, aangezien deze Pals Honey kunnen produceren.

Op deze pagina:

Hoe krijg je Honey in Palworld?

Je krijgt Honey in Palworld door zowel de volgende Pals te vangen als te verslaan:

  • Beegarde
  • Cinnamoth
  • Elizabee
  • Warsect

Als je gewoon een paar potten Honey wilt verzamelen, raden we aan om je te concentreren op Cinnamoth, omdat het, van de hierboven genoemde Pals, het gemakkelijkst te verslaan is vanwege zijn lagere niveau. Cinnamoths zijn gemakkelijk te vinden op de Moonless Shore, ten noordwesten van het startgebied.

Image credit: Eurogamer/PocketPair

Als je Beegardes wil verslaan, vergeet dan niet dat ze zichzelf graag vernietigen. Als een Beegarde de kans krijgt om zichzelf te vernietigen, zal hij dat doen. Gelukkig kun je daarna nog steeds Honey verdienen, maar als je in de explosie terechtkomt, zul je ook een behoorlijke hoeveelheid schade oplopen. Beegardes zijn ook niveau 20+, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent.

Net als Beegardes zijn Elizabees niveau 20+ en worden ze meestal vergezeld door een of twee Beegardes. Het is niet de moeite waard om Honey via deze twee pals te proberen verzamelen, want je kan dit gemakkelijker verdienen via Cinnamoths. Honey via Warsect verzamelen is ook geen goed idee, omdat deze alleen te vinden zijn in het No. 2 Wildlife Sanctuary of te koop zijn bij een zwarte Black Marketeer.

Image credit: Eurogamer/PocketPair

Hoe produceer je Honey in Palworld

De beste methode om Honey te produceren in Palworld is door een Beegarde in een Ranch op je base te plaatsen. Dankzij zijn Partner Skill, Worker Bee, zal Beegarde regelmatig Honey produceren in de Ranch en dan moet je het gewoon nog verzamelen!

Om een Ranch te bouwen, heb je de volgende materialen nodig:

  • Wood - 50
  • Stone - 20
  • Fiber - 30
Image credit: Eurogamer/PocketPair

Beegarde locatie in Palworld

De beste plek om Beegardes te vinden in Palworld is op de berg direct ten noorden van het startgebied. Hier zul je Beegardes vrij vaak vinden - altijd in paren of trio's, soms vergezeld van een Elizabee. Enkele van de beste plaatsen om te bezoeken in zoektocht naar een Beegarde zijn Verdant Brook en Mossanda Forest.

Image credit: Eurogamer/PocketPair

Een Beegarde vangen kan wel moeilijk zijn, omdat Beegardes zelfvernietigende neigingen hebben. Letterlijk. Beegardes zijn ook niveau 20+, dus als je van plan bent er een te vangen, raden we aan minimaal niveau 24+ te zijn. Het is ook een goed idee om wat Giga Spheres te maken, een snel wapen mee te nemen en een of twee Fire-type Pals mee te nemen. Onthoud - Beegardes zijn nooit alleen, dus je zult je verstand erbij moeten houden om er een te vangen.

Als je op een lager niveau bent of het vangen van een Beegarde veel te frustrerend is, dan kun je altijd een Beegarde breeden. We raden aan om onze gids met Breeding-combinaties te bezoeken als dit de route is die je wilt nemen.

Beegardes worden ook vergezeld door andere Beegardes of Elizabees. | Image credit: Eurogamer/PocketPair

Veel succes met het verzamelen van Honey en als je meer hulp nodig hebt bij Palworld, bekijk dan onze Palworld gids met tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Palworld

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties