Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo krijg je Anubis in Palworld

Hoe je Anubis kunt breeden en de Alpha Anubis locatie.

palworld player and anubis front view
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Anubis breeden in Palworld is veruit de gemakkelijkste manier om deze krachtige Pal te bemachtigen zonder de gevaarlijke strijd met zijn Alpha-variant aan te gaan. Breeding stelt je in staat om deze Pal op een veilige manier aan je Paldeck toe te voegen.

Maar misschien wil je met deze baas vechten om de EXP en materialen te krijgen die het laat vallen. Dus in deze gids laten we je ook zien waar je Anubis kunt vinden en hoe je de Pal kunt verslaan!

We laten je zien hoe je Anubis kunt breeden en de locatie van Alpha Anubis.

Op deze pagina:

Hoe breed je Anubis in Palworld

Om Anubis in Palworld te breeden, moet je een Breeding Pen bouwen, dan moet je een Cake bakken. Bekijk onze Pal Breeding-gids voor een meer gedetailleerde uitleg van deze stappen.

Je moet ook level 7 zijn en twee Ancient Technology-punten besteden aan het recept voor een Incubator. Dan heb je de volgende items nodig om een Incubator te bouwen:

Zodra je aan de bovenstaande vereisten hebt voldaan, hebben we ontdekt dat de beste manier om Anubis te breeden in Palworld is door een Celeray en een Relaxaurus te paren. Onthoud, je moet ervoor zorgen dat één mannelijk is en de ander vrouwelijk voor de breeding-sessie om te werken.

palworld relaxaurus and celeray in breeding pen
Jullie gaan mij een Anubis geven! | Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Als je je toekomstige ouders hebt, gooi ze dan allebei (letterlijk) in de Breeding Pen die je hebt gebouwd en zorg ervoor dat je cake in de doos aan de Breeding Pen is bevestigd.

Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot, eh, de magie gebeurt. Als je de Breeding Pen binnenloopt, zou er onder het grote ei-teken een klein pictogram moeten verschijnen. Hiermee kun je zien hoelang je nog moet wachten tot er een Eµei wordt geproduceerd.

Wanneer de Pals klaar zijn met breeden, zal er een ei verschijnen in de Breeding Pen. Er zou een Huge Rocky Egg moeten verschijnen als je Anubis hebt gebreed.

palworld celeray and huge rocky egg in breeding pen
In dit ei zou een Anubis moeten zitten... | Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Vervolgens moet je het ei naar je ei-Incubator brengen en wachten tot dit proces is voltooid. Zodra dit het geval is zou je je eigen Anubis moeten hebben!

Breeden is de ideale manier om deze Pal te verkrijgen, omdat je ze op deze manier bepaalde eigenschappen en kwaliteiten kunt geven via breeding-combinaties.

palworld player and bred anubis
Onze Anubis heeft de Dragonkiller trait. | Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Hoe krijg je Anubis in Palworld: Anubis Locatie

De makkelijkste manier om Anubis in Palworld te krijgen, is er een te breeden, maar je kunt altijd de Level 47 Alpha Anubis op de kaart verslaan - maar je moet een paar cruciale voorbereidingen treffen voordat je ze aanpakt.

Ten eerste moet je weten dat de locatie van Anubis zich bevindt in Twilight Dunes op de coördinaten (-134, -95). We hebben hun locatie ook op de kaart hieronder voor je gemarkeerd:

palworld boss anubis map location
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Weet wel dat de Alpha Anubis level 47 is. We raden ten zeerste aan om alleen tegen Anubis te vechten als jij en je Pal-team hetzelfde niveau hebben of hoger zijn. Je hebt ook minstens drie Legendary Spheres nodig.

Om een Legendary Sphere in Palworld te maken, moet je level 44 zijn om het recept ervan in de Technology Tree te ontgrendelen. Je hebt ook een Sphere Assembly Line II en de volgende ingrediënten nodig:

palworld player defeated by anubis
Dit was onze eerste poging... | Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Anubis is een Ground-type, dus het is het beste als je hoge niveau Grass-type Pals meeneemt om te profiteren van zijn zwakte. Bovendien is Alpha Anubis behoorlijk snel, dus we raden aan om Grass-types te kiezen die niet te traag zijn met het opladen van hun aanvallen.

Zoals bij elke Alpha-gevecht, moet je Anubis herhaaldelijk aanvallen om zijn leven laag genoeg te krijgen om hem te vangen. We raden aan om afstandswapens te gebruiken die je mobiliteit niet beïnvloeden om Anubis te raken naast de aanvallen van je Pal om dit proces te versnellen.

Zodra het leven van Anubis is gedaald tot de laatste 100 in zijn levensbalk, roep je je Pal terug om ervoor te zorgen dat ze hem niet per ongeluk doden en gooi je vervolgens je Legendary Sphere naar Anubis om hem te vangen. Als je eerste poging niet slaagt, gebruik dan je afstandswapen om langzaam zijn leven af te nemen en probeer het dan opnieuw.

palworld player vs anubis level 47 boss
Nu gaan we winnen! | Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Uiteindelijk kun je de Alpha Anubis vangen om toe te voegen aan je Paldeck!

Veel succes met Anubis te vangen! Als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avontuur in Palworld bezoek dan onze Palworld gids met tips en tricks.

Read this next