Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo kom je in de Realm Royale closed beta voor PlayStation 4 en Xbox One

Winner winner.

De Realm Royale closed bèta voor PlayStation 4 en Xbox One gaat binnenkort van start. Net zoals bij andere Battle Royale games strijd je tegen 99 andere spelers en probeer je om als laatste over te blijven.

De pc-versie van de Battle Royale game van Hi-Rez is vrij succesvol te noemen. Ongeveer 4 miljoen spelers gingen je al voor om een victory in Realm Royale te halen. Hier lees je hoe je met de Realm Royale closed bèta voor PlayStation en Xbox One mee kan doen.

Zo meld je je aan voor de Realm Royale closed beta voor PlayStation 4 en Xbox One

Ga naar de officiële website van Realm Royale en selecteer het juiste platform. Vul vervolgens de benodigde gegevens in en daarna is het enkel een kwestie van geluk hebben.

Hi-Rez stuurt de komende dagen uitnodigingen de deur uit, dus hou je mailbox in de gaten. Evenals je spamfolder.

Realm Royale is een free-to-play Battle Royale-modus voor Paladins. In tegenstelling tot andere Battle Royale games beschik je over een mount en heb je de keuze uit verschillende classes.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties