Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo download en installeer je de Sea of Thieves beta voor pc en Xbox One

Yo-ho-ho and a beta of rum!

Met de laatste Sea of Thieves beta zet ontwikkelaar Rare alle zeilen bij om vol vertrouwen koers naar de release te zetten. In tegenstelling tot eerdere gesloten beta's is deze voor iedereen open. Hier lees je hoe je de piratengame binnen mum van tijd aan de p(i)raat krijgt.

Sea of Thieves installeren op pc

De laatste Sea of Thieves beta installeren is in tegenstelling tot de voorgaande beta's een stuk eenvoudiger. In slechts drie stappen ben je klaar om het ruime sop te kiezen.

1. Ga in Windows naar de Microsoft Store. Deze vind je door linksonder op het Microsoft-icoontje te klikken en in de taakbalk "Microsoft Store" te typen.

2. Ga in de Microsoft Store naar de Sea of Thieves Final Beta. Deze vind je door in de taakbalk bovenin "Sea of Thieves Final Beta" te typen.

3. Klik op Install en vervolgens weer op Install. Nadat de beta gedownload en geïnstalleerd is, klik je op Play om Sea of Thieves te kunnen spelen.

Sea of Thieves installeren op Xbox One

Ook voor de Xbox One-spelers is het vrij eenvoudig de Sea of Thieves beta te downloaden en installeren.

1. Ga via Home naar de Microsoft Store. Druk op de controller op de Xbox-knop en navigeer naar de store.

2. Zoek in de Microsoft Store naar de Sea of Thieves Final Beta. Deze vind je door in de taakbalk "Sea of Thieves Final Beta" te typen.

3. Klik op Install. Nadat de open beta gedownload en geïnstalleerd is, klik je op Play om met de Sea of Thieves beta aan de slag te gaan.

De beta eindigt op zondag 11 maart om 11.00 uur. De Sea of Thieves release is 20 maart 2018. Wil je meer weten? Hier vind je alle Sea of Thieves info.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties