Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zit er een nieuwe verwijzing naar Call of Duty 2020 in Warzone?

'Ken je geschiedenis'.

Warzone-speler NutterButterAF heeft via Twitter een clip gedeeld waaruit blijkt dat er opnieuw verwijzingen naar Call of Duty 2020 in de game zitten.

Op het einde van de clip wordt het scherm van de speler wazig en verschijnt de boodschap 'ken je geschiedenis'. Dat lijkt er nogmaals op de wijzen dat de volgende game in de serie wel degelijk Call of Duty: Black Ops Cold War is en zich dus in het verleden afspeelt.

Hoe je de geheime boodschap laat verschijnen, is onduidelijk. NutterButterAF beschrijft wel wat hij voordien allemaal had gedaan in de game: "We hebben een rode key card verkregen op de trein, waarmee we de bunker helemaal onderaan de map hebben geplunderd. Toen we ongeveer 30 seconden later in de auto zaten, verscheen de boodschap."

De geruchten over de nieuwe Call of Duty blijven zich opstapelen. Vorige maand lekte Doritos al het Call of Duty Black Ops Cold War logo. Ondertussen weten we ook dat Treyarch en Raven Software aan de nieuwe game werken. Op een officiële aankondiging blijft het echter wachten, al zou die er volgens verschillende bronnen nu toch eindelijk komen op maandag 10 augustus.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties