Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

ZeniMax legt Dishonored gerelateerde domeinnamen vast

Gaat het om een nieuwe game, DLC of iets anders?

ZeniMax, ontwikkelaar van het uitstekende nieuwe IP Dishonored, heeft enkele domeinnamen vastgelegd die waarschijnlijk met het spel te maken hebben.

Het gaat om "The Brigmore Witches" en "Void Walker's Arsenal". Die eerste komt rechtstreeks uit één van de vele boeken die je in de rijke wereld van het spel kan terugvinden. De tweede is iets minder duidelijk. Hoofdpersonage Corvo verkent echter enkele keren een plek die de naam 'The Void' draagt. In deze droomwereld ontmoet hij The Outsider, een mysterieuze man die hem nieuwe krachten toekent.

Hoe deze twee stukken in de Dishonored puzzel passen, is nog onduidelijk. Gaat het om een nieuwe game in de nieuwe, maar succesvolle franchise? Het zou erg snel zijn. De grootste kans heb je waarschijnlijk als je gokt dat het om nieuwe DLC voor het spel gaat. Voorlopig is het nog wachten op verdere details. Voor meer info rond de game, lees je best de review eens door.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties