Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom - Waar kan je Hoz vinden uitgelegd

Hoz zit goed verstopt in Kasteel Hyrule.

Kapitein Hoz vinden is je eerste taak in de Verschijnselen bij het Kasteel verhaalmissie in Zelda: Tears of the Kingdom.

Je krijgt de 'Verschijnselen bij het Kasteel' missie automatisch na het voltooien van Naar Koninkrijk Hyrule. Je kan deze missie niet onmiddellijk volledig oplossen, maar we raden toch aan om al zoveel mogelijk te doen zodat je een aantal features krijgt zoals het gebruiken van het zweefzeil. Dit item is gewoon té nuttig om Hyrule te verkennen om mee te wachten.

Lees hieronder dus waar je Hoz kunt vinden en als je met meer vragen zit over de game, kan je altijd terecht in onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Hey, listen! We doen echt ons best om het verhaal van de game niet te spoilen maar soms is het gewoon onvermijdelijk. Opgelet voor de spoilers dus!

Bekijk op YouTube

Waar vind je Hoz in Zelda Tears of the Kingdom

Je eerste taak in de Verschijnselen bij het Kasteel verhaalmissie van Zelda: Tears of the Kingdom is het ontmoeten van Hoz, de kapitein die de zoektocht naar prinses Zelda leidt. Hij is momenteel in Kasteel Hyrule, dus verlaat het Uitkijkkamp en ga door de ruïnes tot je de poorten van het kasteel zelf bereikt.

Je kunt rechtstreeks van Purah's locatie naar Kasteel Hyrule.

Onderweg kun je nog wat wapens verzamelen en, als je wilt, de Kyononis Tempel voltooien.

Zoals het een echt kasteel betaamd zijn de kasteelpoorten veel te groot zijn om in je eentje te openen. In plaats daarvan zul je over de zijkant van de loopbrug bij de poorten moeten springen en er omheen moeten lopen.

Als je eenmaal aan de andere kant bent, kun je met Raseno praten om te horen dat Hoz bij het eerste poortgebouw voor het kasteel staat. Om dit poortgebouw te vinden hoef je alleen maar het pad te volgen tot je bij het gebouw komt.

Wanneer je het poortgebouw bereikt, ga dan naar binnen en beklim een van de muren om het eerste balkon te bereiken. Vanaf daar moet je de buitenmuren blijven beklimmen tot je het volgende niveau van het poortgebouw bereikt, waar Hoz staat. In plaats van te klimmen, kan je ook op specifieke plaatsen Plafondduiken gebruiken.

Beklim het poortgebouw om Hoz te vinden.

Praat met Hoz en leun achterover voor de volgende cutscène. De gebeurtenissen blijven maar vreemder en vreemder worden.

Nu is het tijd om terug te keren naar het Uitkijkkamp waar je het Zweefzeil krijgt! Als je meer wilt weten over Link's avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next