Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Turakawak oplossing

Zo voltooi je 'Gestapeld pad'.

De Tempel van Turakawak in Zelda: Tears of the Kingdom is te vinden onder het Tabantha-grensgebied, ten noorden van het Gerudo-gebergte. Het test je vermogen om Ultrahand te gebruiken om kisten te stapelen en zo nieuwe paden naar boven te maken.

Zonder verder oponthoud laten we je zien hoe je de Tempel van Turakawak in Zelda: Tears of the Kingdom kunt vinden en voltooien.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Turakawak locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Turakawak vind je net ten noorden van de Uitkijktoren van het Gerudo-gebergte. Meer specifiek ligt het bij Illumeni-meer. Je kunt deze tempel gemakkelijk bereiken door vanaf de Uitkijktoren van het Gerudo-gebergte naar beneden te zweven. Het weer is hier over het algemeen vrij mild, maar het regent vaak, dus pas op voor bliksem.

We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder aangegeven. De coördinaten van de Tempel van Turakawak zijn (-3496, -0197, 0066).

Tempel van Turakawak oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

Bij het betreden van de Tempel van Turakawak in Zelda: Tears of the Kingdom zie je een blok. Voor we ons zorgen maken over die blok, gaan we eerst op zoek naar de schatkist. Kijk omhoog om een dun rooster te zien en gebruik Plafondduiken om deze kamer te bereiken met een kist erin. De kist bevat een Toverstaf. Je kunt Plafondduiken opnieuw gebruiken om deze kamer te verlaten.

Ga terug naar beneden naar waar je begonnen bent. Deze blokken kun je beklimmen, dus plaats ze naast de rand en gebruik ze om omhoog te klimmen.

Neem deze blok mee en hecht hem aan de blok verderop. Je kunt nu omhoog klimmen en de ladder bereiken. Neem beide blokken mee naar boven. Samen met de metalen blok verderop, heb je er nu drie. Het is belangrijk om te weten dat je de metalen blokken niet kunt beklimmen.

Lijm de drie blokken in de vorm die je hieronder ziet. Je kunt nu Plafondduiken om de uitgang van de tempel te bereiken.

Proficiat met het voltooien van de Tempel van Turakawak!

Read this next