Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Turakamik oplossing

Zo vind en voltooi je 'Verborgen ijzer'.

De Tempel van Turakamik in Zelda: Tears of the Kingdom vind je in de Gerudo-regio, dicht bij Gerudo-woestijningang en de Kloofstal. Het test je vermogen om elektriciteit te geleiden om schakelaars en deuren te openen aan de hand van Ultrahand.

Zonder verder oponthoud, laten we je zien hoe je de Tempel van Turakamik vindt en voltooit in Zelda: Tears of the Kingdom.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Turakamik locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Turakamik vind je in de Gerudo-regio, dicht bij Gerudo-woestijningang en de Kloofstal. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de Uitkijktoren van de Gerudo-kloof.

We hebben de exacte locatie aangegeven op de kaart hieronder en de coördinaten van de Tempel van Turakamik zijn (-2658, -2236, 0067).

Tempel van Turakamik puzzel oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

De eerste kamer bevat een elektriciteitsknop, twee hangende metalen ballen en een groot tandwiel. Gebruik Ultrahand om de twee metalen ballen aan elkaar te hechten om het tandwiel te activeren. Je kunt nu met het tandwiel naar het volgende gebied gaan.

Je ziet nog twee metalen ballen die aan elkaar gehecht moeten worden. Gebruik Ultrahand om er eentje van links naar rechts te laten zwaaien. Hecht nu de andere bal aan de zwaaiende. Dit zal platformen activeren die je kunt gebruiken om naar op te stijgen met Plafondduiken.

Er is nog een ronddraaiend tandwiel in dit volgende deel. Gebruik Terugspoelen erop en spring er op om een kist met een Zonanium schild te vinden.

Maak de metalen staaf los die de twee kleinere tandwielen samenhoudt en plaats het op de pinnen aan de muur. Gebruik nu Ultrahand om de metalen bal aan de staaf te hechten. Dit zal het pad naar voren elektrificeren en de uitgang openen. Verzamel je Lichtbol en je bent klaar!

Proficiat met het voltooien van de Tempel van Turakamik!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties