Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Sinakawak oplossing

Oplossing voor de Kunst van het Zweven

De Tempel van Sinakawak in Zelda: Tears of the Kingdom bevat de 'Kunst van het Zweven' puzzels voor Link om te proberen.

Je moet tijdens deze puzzel kaarsen en vuur gebruiken om heteluchtballonnen te maken, maar zoals de meeste puzzels in tempels is dit een stuk moeilijker dan het klinkt.

Om alles te versnellen hebben we de Tempel van Sinakawak oplossing voor 'Kunst van het Zweven' hieronder uitgeschreven, inclusief hoe je de kist krijgt, en de Tempel van Sinakawak locatie natuurlijk als je deze nog niet gevonden hebt.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Voor meer hulp kun je terecht in onze Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Sinakawak locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Sinakawak in Tears of the Kingdom ligt rechts van de Nieuwe Salari-stal in Centraal-Hyrule, ten noordoosten van de Kloof van de Ondergang.

Hier is de Tempel van Sinakawak op de kaart:

Tempel van Sinakawak puzzel oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

Er zijn drie puzzels die je moet oplossen in de Tempel van Sinakawak om het einde te bereiken en de Lichtbol te krijgen. Daarna is er één optionele puzzel om de kist te kunnen openen. Hier lees je hoe je alle vier de puzzels oplost:

Sinakawak Tempel puzzel oplossing 1

Voor de oplossing van de eerste puzzel in Tempel van Sinakawak moet je ballonnen, hout en kaarsen combineren om een zwevend platform te maken en je een weg te banen naar de top van de kamer - maar wees voorzichtig! Het is heel gemakkelijk om het hout met de kaars te verbranden. Het is vervelend als dit gebeurt, maar het hout gaat wel terug naar waar je het gevonden hebt, dus je kunt het opnieuw proberen.

De eerste stap hier is het bevestigen van een klein rechthoekig stuk hout in het midden van een groter vierkantig stuk hout. Je kunt dit hout krijgen door Ultrahand te gebruiken op de planken die hier liggen.

Daarna bevestig je met Ultrahand twee van de ballonnen aan weerszijden van het rechthoekige stuk hout in het midden van je bouwwerk. Zet het dicht bij de muur als hij daar nog niet staat.

Voor het laatste deel van deze puzzel moet je twee kaarsen vastmaken aan de rand van het vierkante stuk hout, bij de ballonnen. We raden aan om al op je bouwwerk te gaan staan wanneer je de tweede kaars vastmaakt, want zodra die er staat zal alles beginnen zweven.

Wanneer je boven arriveert spring je van je creatie naar het volgende gebied.

Sinakawak Tempel puzzel oplossing 2

De tweede puzzel is het snelst op te lossen, want je hoeft alleen maar Ultrahand te gebruiken om een ballon naar de poort te brengen, en dan een kaars aan de ballon vast te maken zodat hij blijft zweven en de schakelaar erboven raakt.

Hoe krijg je de kist in de Tempel van Sinakawak

Voordat je aan de laatste puzzel begint, wil je misschien eerst de bonuskist in Tempel van Sinakawak bemachtigen. Om bij de kist te komen, moet je de grote bal pakken die zich in de laagste verdieping van de volgende kamer bevindt, en die in het grote gat plaatsen.

Daarvoor moet je naar beneden zweven en Ultrahand gebruiken om een ballon te brengen naar de vlammen. Deze zitten verborgen achter de muur. Gebruik Ultrahand om de metalen bal bij de vlammen te brengen en zet dan een vlammenwerper vast aan de bal.

.

Nu is het wat lastig om goed te krijgen. Je moet de ballon vastmaken aan de bal, en ervoor zorgen dat het vuur van de vlammenwerper onder de ballon is gericht zodat deze mooi omhoog zweeft.

Als je de ballon hebt laten zweven, ga je naar de ladder aan de andere kant van de kamer en klim je omhoog. Ga naar waar de bal en de ballon tot stilstand zijn gekomen, maak je de bal los van de ballon en gebruik je Ultrahand om hem in het grote gat te leggen. De nabijgelegen deur gaat nu open.

De kist is nu van jou! Open deze en je krijgt een Opaal. We gaan eerlijk zijn, wij vonden het veel gedoe voor zo'n matige beloning.

Tempel van Sinakawak puzzel oplossing 3

Voor de laatste 'Kunst van het Zweven' puzzel in de Tempel van Sinakawak moet je precies dat doen en een platform maken waar de kleine metalen bal op kan zweven, om hem vervolgens in het kleine gat in de grond te plaatsen.

Je eerste stap is om naar de onderste verdieping te zweven en de kleine metalen bal met Ultrahand aan het midden van het stuk hout te bevestigen, bevestig dan vier kaarsen aan elk van de vier randen van het stuk hout.

Daarna maak je een van de ballonnen vast aan de rand van het stuk hout en zie je hem omhoog zweven.

Gebruik opnieuw de ladder aan de achterkant van de kamer om naar boven te gaan, maak de kleine bal los van je bouwwerk en leg hem in het kleinere gat in de grond.

De deur naast je gaat open en je kunt eindelijk met de groene cirkel aan het einde interacteren om je Lichtbol te krijgen.

Veel succes met het voltooien van andere Tempels in Tears of the Kingdom!

Read this next