Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Oromuwak Oplossing

Zo vind je de 'Kunst van het Opstijgen' tempel.

De Tempel van Oromuwak in Zelda: Tears of the Kingdom in het Tabantha-grensgebied laat je je bouwvaardigheden oefenen door je te laten spelen met enkele raketten. Fijn!

Net zoals met vele andere tempels zal je Ultrahand nodig hebben om de Tempel van Oromuwak op te lossen. Als je deze vaardigheid nog niet hebt, dan moet je eerst even de Tempel van Ukouh doen en daarna terugkeren.

Hieronder staat de Tempel van Oromuwak oplossing in Zelda: Tears of the Kingdom.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Als je meer wil weten over Link's avontuur, lees dan zeker ook onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Oromuwak locatie

Je vindt de Tempel van Oromuwak in het noordoostelijke deel van het Tabantha-grensgebied. Wanneer je de tempel bereikt zal je zien dat ze door doornen omringd wordt. Om de Tempel van Oromuwak te bereiken kan je de doornen in brand steken zodat ze verdwijnen of van een hogere plek omlaag zweven met het Zweefzeil.

Hieronder hebben we de exacte locatie van de Tempel van Oromuwak op de kaart aangeduid:

zelda totk oromuwak shrine map location

Tempel van Oromuwak puzzel oplossing

Wanneer je de Tempel van Oromuwak binnengaat om de 'Kunst van het Opstijgen' puzzel op te lossen, kijk je eerst naar rechts. Daar zie je twee raketten staan. Je weet nu al dat dit leuk gaat worden! Neem één van de raketten met Ultrahand.

zelda totk oromuwak shrine rocket duo room one

Breng de rakket naar de andere kant van de kamer en je zal een groot doelwit op de muur zien en een helling. Leg de raket op de helling met de punt van de raket richting doelwit.

zelda totk oromuwak shrine rocket target room one

Sla op de raket met je wapen om het te lanceren richting doelwit. Wanneer je het doelwit raakt, zal dit groen worden en opent de poort naar het volgende gedeelte.

In de tweede kamer zie je een mijnkar staan en rails. De rails voor de mijnkar leiden naar het volgende gebied en je moet een manier vinden om de mijnkar vooruit te duwen.

Keer terug naar de eerste kamer van de tempel en grijp een raket.

zelda totk oromuwak shrine second room cart
Het is iets gemakkelijker om de raket vast te maken aan het mijnkarretje als deze op de grond staat.

Gebruik nu Ultrahand om de raket vast te maken aan de achterkant van de mijnkar en zorg dat de puntige kant van de raket in dezelfde richting kijkt als waarheen je wil.

zelda totk oromuwak shrine rocket cart one

Wanneer je dit gedaan hebt, zet je het karretje op de railings (als je het ervan hebt gehaald). Spring in het karretje en sla op de raket om deze te activeren.

zelda totk oromuwak shrine link in first rocket cart

Het mijnkarretje zal nu over de kloof vliegen. Zorg dat je op tijd uit het karretje springt en met het Zweefzeil veiling naar beneden zweeft, anders kan het wel eens een pijnlijke val worden!

Nu kom je in het derde en laatste deel van deze Tempel. Nu heb je drie raketten op een helling aan de linkerkant. Aan de rechterkant heb je ook wat mijnkarretjes.

zelda totk oromuwak shrine final area carts

Gebruik Ultrahand opnieuw om een mijnkarretje te nemen en zet deze op de helling. Maak twee of drie raketten vast aan het karretje.

Doe nu zoals daarnet en zorg dat de raketten in de juiste richting wijzen.

zelda totk oromuwak shrine second rocket cart

Spring in het karretje, sla op de raketten om ze te activeren we vliegen weg. Gebruik opnieuw je Zweefzeil om een veilige landing te maken en niet te sterven.

Nu is het enige wat je nog resteert het in ontvangst nemen van de Lichtbol!

Proficiat, je hebt de Tempel van Oromuwak opgelost! Hopelijk heb je nog veel plezier met de rest van Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

Read this next