Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Musanokir oplossing

Zo voltooi je 'De hanger'.

De Tempel van Musanokir in Zelda: Tears of the Kingdom vind je in het midden van het Hyrule-woud, centraal in het Korok-woud. Het test je vermogen om Ultrahand te gebruiken om zwaaiende slingers te maken.

Zonder verder oponthoud laten we je zien hoe je de Tempel van Musanokir in Zelda: Tears of the Kingdom kunt vinden en voltooien.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Musanokir locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Musanokir bevindt zich in het Hyrule-woud, recht in het midden van het Korok-woud. Het kan lastig zijn om er te komen, dus lees onze gids over hoe door het Hyrule-woud geraakt in Tears of the Kingdom als je meer hulp nodig hebt.

We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder aangegeven en de coördinaten van de Tempel van Musanokir zijn (0408, 2133, 0144).

Tempel van Musanokir puzzel oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

Ga naar binnen in de Tempel van Musanokir om een verlaagd platform te vinden, vastgemaakt aan een bal en ketting. Grijp de bal met Ultrahand en bevestig hem aan de metalen kubus aan de andere kant van de kloof. Dit houdt het platform omhoog, zodat je kunt oversteken.

Neem de metalen blok mee en bevestig hem aan de volgende bal en ketting. Gebruik Ultrahand om de blok in het doelwit te slingeren. Dit opent de weg naar voor.

Eerst gaan we ons bezighouden met de kist aan de rechterkant, die een Grote zonaniumenergiebol bevat. Hecht de boomstam aan de metalen blok zoals hieronder. Ren op de boomstam en op de blok. Gebruik de boomstam nu als brug om de kist te bereiken.

Hier vind je het laatste doelwit. Hecht de blok aan de bovenkant van het bovenste platform, zodat het uitsteekt in de richting van het doelwit. Hecht de blok aan de bal en ketting. Gebruik Ultrahand om de blok op te pakken en zwaai ermee, waarbij je het uiteinde van de boomstam in het doelwit duwt. Je kunt nu naar de uitgang gaan en jouw Lichtbol ontvangen.

Proficiat met het voltooien van de Tempel van Musanokir!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties