Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Kamizun oplossing

Zo voltooi je de gevechtsuitdaging voor Beginners

De Tempel van Kamizun in Zelda: Tears of the Kingdom vind je in de Hyrule-vlakte, vlakbij het Woud des Tijds.

Terwijl de meeste Tempels in Zelda Tears of the Kingdom Links vaardigheden test, daagt de Tempel van Kamizun je uit met een gevechtsuitdaging die je vechtkunsten op de proef stelt.

Bereid je voor om jouw Kracht om te Hechten te gebruiken, en lees verder om de locatie en de oplossing van de Tempel van Kamizun te ontdekken .

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda Tears of the Kingdom walkthrough .

Tempel van Kamizun locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Kamizun ligt aan de onderkant van de Hyrule-vlakte, naast het Woud des Tijds, en boven de Verkennersberg. De precieze coördinaten zijn (-0177, -1557, 0023).

De locatie van de Tempel van Kamizun op de kaart van Hyrule.

Tempel van Kamizun oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Kamizun is minder gericht op puzzels en meer op vechten. Dat wil zeggen dat de uitdaging hier meer gaat over je overlevingsvermogen dan over het slim gebruiken van vaardigheden.

Dat gezegd hebbende, moet je nog steeds strategisch zijn, want het spel dwingt jou deze Tempel te voltooien zonder uitrusting.

Als je de Tempel betreedt, merk je dat al je uitrusting en materialen tijdelijk zijn verdwenen, maar je kan wel nog steeds belangrijke vaardigheden zoals Ultrahand, Hechten, enzovoort gebruiken. In plaats daarvan moet je het doen met wat er beschikbaar is.

Het gebied dat je ziet als je voor het eerst de Tempel betreedt - al je uitrusting is tijdelijk verwijderd voor de uitdaging van deze Tempel.

Voordat je te ver gaat, zie je rechts van jou een aantal voorwerpen die je kunt oprapen, waaronder een Houten Stok, een Oude houten boog, een Oud houten schild and 10 Pijlen.

De startuitrusting die je kunt pakken voordat je de arena betreedt.

Hoewel je daarmee begint, kan het altijd uitgroeien tot iets meer met een zorgvuldig gebruik van je Kracht om te Hechten.

In de arena voor je, moet je vier Zonoïdesoldaten verslaan – één staat bovenop een pilaar, terwijl de andere drie aan de andere kant van de kamer rondhangen.

Nog steeds in sluiphouding kun je elk van de Zonoïdesoldaten zien - één op de pilaar en drie aan de achterkant.

Drie van deze vijanden zijn de standaard Zonoïdesoldaten die je in de eerste uren van het spel bent tegengekomen, terwijl de vierde een zwaarder bewapende en sterkere Zonoïdesoldaat is die meer schade aanricht.

De strategie die we hier aanraden begint met een beetje sluipen - voordat de vijanden je zien, heb je de kans om de vijanden uit te dunnen.

Om dit te doen, raden we je aan om de boog te gebruiken om de Zonoïdesoldaat op de pilaar uit te schakelen – één trefzeker schot op zijn hoofd is voldoende, zodat er nog maar drie vijanden overblijven.

Richt met de pijl en boog op de Zonoïdesoldaat op de pilaar.

Je kunt verder sluipen als ze je nog steeds niet zien en pijlen afvuren voor meer headshots, maar als de vijanden je zien, verschijnt er een balk boven in het scherm die de gezamenlijke gezondheid van de overgebleven vijanden weergeeft.

Als je door deze arena beweegt, zie je verschillende voorwerpen en voorwerpen die je aan je wapens kunt Hechten en als je op de plek komt waar de eerste Zonoïdesoldaat zijn buit heeft laten vallen, vind je ook een Zonoïdeboog.

Wat betreft de voorwerpen die je aan elkaar kunt Hechten, vind je een scherpe, metalen bal tegenover de ingang van de arena.

Links: De scherpe, metalen bal.

Je kan ook Vuurvruchten vinden aan de linkerkant van de kamer, evenals een paar wapens die naast de eerder genoemde metalen bal liggen.

En dan hebben we het nog niet eens over de materialen die de Zonoïdesoldaten die je verslaat laten vallen.

De Vuurvruchten aan de linkerkant van de arena

Al met al is deze uitdaging niet bijzonder veeleisend vergeleken met andere confrontaties in het spel, maar dat betekent niet dat de vijanden je niet kunnen verrassen of je niet gemakkelijk kunnen overspoelen - zorg dat je in beweging blijft als je wordt opgemerkt, zorg dat je voldoende afstand houdt tussen jou en de vijanden en maak effectief gebruik van je omgeving.

Als je alle vijanden hebt verslagen, krijg je al je uitrusting terug, zodat je kunt verzamelen wat er nog te verzamelen valt in de arena voordat je de nieuw geopende deur uitgaat om de Tempel te voltooien.

Op je weg naar buiten word je niet alleen beloond met een Lichtbol, maar ook met een kist.

Als je meer Lichtbollen wil verzamelen, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough of als je eens een andere uitdaging wilt, kan je op zoek gaan naar Zelda’s gouden paard.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties