Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Joju-u-u oplossing

Zo vind en voltooi je de ‘Bruggen bouwen’-puzzel.

De Tempel van Joju-u-u in Zelda: Tears of the Kingdom vind je naast de Meerstal in het zuiden van de Faron-regio. De Tempel bevat de ‘Bruggen bouwen’-puzzel en test jouw vaardigheid om bruggen te bouwen met Ultrahand.

Deze gids toont jou hoe je de Tempel van Joju-u-u vindt en voltooit in Zelda: Tears of the Kingdom.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Joju-u-u locatie in Zelda Tears of the Kingdom

Je vindt de Tempel van Joju-u-u in Zelda: Tears of the Kingdom ten zuidwesten van de Uitkijktoren van het Rabella-moerasland. Meer specifiek, naast de Meerstal.

We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder aangegeven: (1516, -3576, 0142).

Tempel van Joju-u-u oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

Wanneer je voor het eerst de Tempel van Joju-u-u binnenkomt, zie je een brug die gewoon kunt oversteken.

De volgende is in twee delen gebroken. Pak de rand van het grotere stuk met Ultrahand, en bevestig het aan het kleinere stuk. Steek deze brug over.

De volgende brug is ook in twee gebroken, maar als je de twee stukken aan de randen aan elkaar hecht, wordt de brug te lang en kun je het volgende platform niet bereiken. Pak in plaats daarvan het vierde paneel van het uiteinde van het grootste brugdeel en hecht dat aan het kleine stuk. Zo ontstaat een kortere brug die hoog genoeg is om het volgende deel van de Tempel te bereiken.

De volgende brug is intact, dus loop gewoon naar de overkant. Hier zie je een brug en een metalen kubus. Bevestig de kubus aan het uiteinde van de brug en hang hem dan over de paal om hem te verzwaren. Hierdoor ontstaat een nieuwe brug waar je overheen kunt lopen.

Vergeet hier niet de kist te openen! Grijp gewoon het midden van de brug met Ultrahand en maak die vast aan het korte brugstuk erboven. Je kunt nu de kist bereiken, die een grote zonaniumenergiebol bevat. Loop naar de uitgang om een Lichtbol te krijgen.

Je hebt nu de Tempel van Joju-u-u voltooid!

Read this next