Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom - Tempel van In-Isa, Hechten en de Kracht om te Hechten oplossing

Zo vind je de Tempel van In-Isa waar je Hechten leert en los je alle puzzels op.

De Tempel van In-isa is een van de Tempels die je moet bezoeken na het voltooien van de Tempel van Ukouh in Zelda: Tears of the Kingdom.

Je krijgt de kracht om te Hechten in deze Tempel en voltooit de Kracht om te Hechten quest in Tears of the Kingdom.

Het is goed om te weten hoe je de locatie van de Tempel van In-isa bereikt voordat je er naar op zoek gaat. Als je meer wilt weten over het avontuur van Link, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Let op dat deze gids spoilers bevat! We hebben ons best gedaan om verhaalspoilers te vermijden.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe kom je bij de Tempel van In-isa in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van In-isa bevindt zich aan de westkant van het Hemeleiland der Wederopstanding - ten zuidwesten van de Tempel des Tijds - in Zelda: Tears of the Kingdom.

Hier ligt de Tempel van In-isa.

De route die je neemt om de Tempel van In-isa te bereiken kan echter verschillen, afhankelijk van of het de eerste of tweede tempel is die je bezoekt na het voltooien van de Tempel van Ukouh in Tears of the Kingdom.

Als je eerst de Tempel van Gutanbac hebt voltooid, moet je terug de besneeuwde berg afreizen. Dit kan gemakkelijk door Plafondduiken te gebruiken op de holle boom niet ver van de Tempel van Gutanbac en de Draagvleugels aan de andere kant van de boom te gebruiken om terug naar beneden te vliegen naar het gebied buiten de Tempel des Tijds. Je vindt in deze boom ook de Afgedragen warme laarzen die je iets beter tegen de kou beschermen.

Gebruik Plafondduiken op deze boom om de Afgedragen warme laarzen te vinden.

Onze reis naar de Tempel van In-isa begon bovenop de heuvel ten zuiden van de Tempel van Ukouh, waar we, na het beklimmen van enkele trappen, een reling vonden die naar het volgende deel van het Hemeleiland der Wederopstanding leidde.

Net als bij de uitdaging van de Tempel van Ukouh moet je de nabijgelegen planken en haken gebruiken om een platform te maken dat je veilig naar het volgende deel van het eiland brengt.

Eenmaal daar zie je dat de brug die je moet oversteken kapot is. Als je de overkant wilt bereiken, moet je zelf een brug bouwen met Ultrahand. Wij deden dat door vier boomstammen aan elkaar te bevestigen - twee aan twee in een horizontale vorm - en die dan over de kloof te plaatsen.

Er liggen rondom dit gebied een aantal boomstammen waarmee je kunt experimenteren en, als je er meer nodig hebt, kun je ook enkele bomen omhakken. Naast de Zonoïdehoutwerker (een van de vele die je op dit pad tegenkomt en die je iets leren over het spel) vind je een Bijl met Steen die je bij deze taak helpt.

Nadat je je eigen brug hebt gebouwd en de overkant hebt bereikt, moet je naar het oosten gaan en over een andere, niet gebroken, brug gaan. Terwijl je deze weg aflegt, kom je langs een Zonoïdejager die een set van 10 pijlen en een Oude Houten Boog naast zich heeft liggen die je kunt inpikken.

Ga over deze brug.

Vanaf deze Zonoïdejager moet je de rivier naar het zuiden volgen - onderweg kun je een Zonoïdekok tegenkomen die je een snelle kookles wil geven en drie Zonoïdesoldaten waarvan de nederlaag een kist met een Opaal ontgrendelt.

Uiteindelijk kom je aan de rand van een klif met uitzicht op een meer waar aan de andere kant de Tempel van Ina-Isa staat. Vanaf dit punt ga je naar het westen tot je bij een andere reling komt.

Als je bij de klif komt, ga je naar rechts.

Hier moet je de boomstammen, haken en Ultrahand gebruiken om nog een platform te maken om de reling over te steken. We raden je aan een boom om te hakken voor een extra boomstam, zodat je genoeg ruimte hebt om de nabijgelegen Korok naar hun vriend op het volgende eiland te vervoeren. Of je doet zoals ons en doet een beetje gemeen tegen de Korok door hem vast te plakken aan je bouwwerk zodat hij zeker niet valt.

Als je klaar bent, haak je je platform aan de railing, spring je erop en geniet je van het uitzicht terwijl je door de lucht zweeft.

Wanneer je op het volgende kleine eiland bent, breng je de Korok naar hun vriend als je ze hebt meegenomen. Je verdient daarvoor twee Korok-zaadjes.

Of je de Korok nu vervoerd hebt of niet, je moet het zeil op de grond vastpakken met Ultrahand en aan de zijkant van je platform vastmaken. Als het eenmaal veilig is bevestigd, verplaats je het platform naar de volgende reling voordat je er zelf op springt.

Je bevindt je nu aan de rand van het meer, maar voordat je kunt gaan varen, moet je de haken van je platform verwijderen en in plaats daarvan het zeil rechtop erop plaatsen. Als het klaar is, plaats je het vlot op het water en spring je aan boord. Als de wind tijdens het zeilen van richting verandert, gebruik je gewoon Ultrahand om het zeil te verplaatsen.

Als je de andere kant van het meer bereikt, volg je het pad om een trap te vinden die je naar de Tempel van In-isa brengt. Onderweg word je geconfronteerd met een paar Chu-chus en een Zonoïdesoldaat.

Hechten en de Kracht om te Hechten oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

Hechten wordt ontgrendeld als je de Tempel van In-isa in Zelda: Tears of the Kingdom binnengaat. Met Hechten kun je verschillende materialen en voorwerpen samensmelten tot wapens, schilden en pijlen. Daarmee maak je het wapen krachtiger, verhoog je de duurzaamheid ervan en geef je het soms een nuttige extra kracht. De Kracht om te Hechten puzzel zal je helpen deze nieuwe opties te doorgronden.

Het eerste wat je tegenkomt in de Tempel van In-isa is een Verroest Slagzwaard. We raden je ten zeerste aan dit wapen op te pakken, want voor het Hemeleiland der Wederopstanding is het een behoorlijk krachtig wapen.

Volgende moet je een van de nabijgelegen rotsen hechten aan het Verroest Slagzwaard of een ander wapen aan een rotsblok. Gebruik je nieuwe wapen om door de stenen muur heen te breken.

In de volgende kamer vind je een kist met vijf pijlen boven op de pilaar in de linkerbovenhoek. Nadat je die geopend hebt, ga je naar rechts waar je wat Vuurvruchten, vijf pijlen en een Oude Houten Boog kunt verzamelen.

Neem de tijd om deze kist te openen.

Hecht nu een Vuurvrucht aan een pijl en schiet deze pijl af op de bladeren rond de kist aan de uiterst rechtse muur bij de Vuurvruchtstruiken. Deze kist bevat een Kleine Sleutel en nu moet je terugkeren naar het gebied na de breekbare muur waar je een deur vindt die je nu kunt openen.

Krijg de sleutel om deze deur te openen.

Volg het pad in deze nieuwe kamer en beklim de ladder om een Zonoïdeofficier tegen te komen die de kracht heeft om ook wapens te fuseren. Er zijn een aantal manieren waarop je deze Construct kunt verslaan, waaronder het fuseren van nieuwe wapens met behulp van de spikes op het platform links in de kamer en het in brand steken van de bladeren op de vloer met pijlen diie Vuurvrucht eraan gehecht hebben. Let er wel op dat deze vijand zelf ook pijlen kan schieten!

Na het verslaan van de Zonoïdeofficier vernietig je de stenen muur met je met steen versmolten wapen. Moest dat inmiddels al gebroken zijn, kan je hier ook snel een nieuwe maken. Dit brengt je naar het einde van het Tempel, dus interacteer met de groene cirkel om je Lichtbol te ontvangen.

Vergeet niet om de Afgedragen Toga op te rapen, want je bent niet ver van zijn locatie.

Nu moet je ofwel de Tempel van Gutanbac bezoeken waar je Plafondduiken leert of, als je deze vaardigheid al hebt verdiend, terugkeren naar de Tempel des Tijds om De Deur der Beproevingen te voltooien. Als je meer wilt weten over Link's reizen door Hyrule en de lucht, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next