Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Gatanisis oplossing

Hoe vind en voltooi je de 'Duwen en trekken'-puzzel?

De Tempel van Gatanisis in Zelda: Tears of the Kingdom vind je in de Lanayru regio, aan de oostkust van de Golf van Lanayru. Je moet aan de hand van Terugspoelen ballen doen stuiteren.

Deze gids laat jou zien hoe je de Tempel van Gatanisis in Zelda: Tears of the Kingdom kunt vinden en voltooien.

Op deze pagina:

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Tempel van Gatanisis locatie in Zelda Tears of the Kingdom

De Tempel van Gatanisis vind je in de Lanayru regio, aan de oostkust van de Golf van Lanayru. Je geraakt er het gemakkelijkst via de Uitkijktoren van de Zorana-hoogvlakte. Zweef naar het oosten en zoek onderweg naar luchtstromen zodat je verder kunt zweven.

We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder aangegeven: (4498, 0825, 0095).

Tempel van Gatanisis oplossing in Zelda Tears of the Kingdom

In de Tempel van Gatanisis vind je een trampoline, waar voortdurend een bal op valt. Er is een kist boven het doelwit dat je moet raken met de bal. Ren naar de andere kant van het platform, zorg ervoor dat je de bal ontwijkt en gebruik Plafondduiken om de kist te bereiken. De kist bevat vijf bombloemen.

Nu het doelwit zelf. Wacht tot de bal bijna onder het doelwit rolt en gebruik dan Terugspoelen om het platform omhoog te schieten en het doelwit te raken met de bal. Het kan zijn dat dit niet onmiddellijk lukt, maar blijf Terugspoelen gebruiken op het platform en je zal uiteindelijk het doelwit raken met de bal.

Je kunt dan de trampoline gebruiken om de uitgang te bereiken of weer naar de kist gaan en naar beneden zweven met jouw zweefzeil.

Je kan nu de Lichtbol van de Tempel van Gatanisis verzamelen.

Proficiat met het voltooien van de Tempel van Gatanisis! Als je meer Tempels wil voltooien, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next