Skip to main content

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Ekochiu oplossing

Hoe voltooi je 'Met vallen en opstijgen'?

De Tempel van Ekochiu in Zelda: Tears of the Kingdom bevat de 'Met vallen en opstijgen' puzzels.

In deze tempel moet je Terugspoelen gebruiken om voorwerpen te manipuleren, maar dit kan moeilijker zijn dan het klinkt.

In deze gids leggen we jou de Tempel van Ekochiu puzzel oplossingen uit, inclusief hoe je de kist krijgt, en de Tempel van Ekochiu locatie als je hem nog niet gevonden hebt.

Op deze pagina:

Als je meer hulpt nodig hebt tijdens jouw avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Tears of the Kingdom walkthrough.

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Ekochiu locatie

De Tempel van Ekochiu Shrine in Tears of the Kingdom ligt net op de noordelijke heuvel naast de Woudstal, onder het Hyrule-woud. De precieze coördinaten zijn (1059, 1276, 0045).

Hier zie je de locatie op de kaart:

Zelda Tears of the Kingdom Tempel van Ekochiu puzzel oplossing

Er zijn drie kleine puzzels die je moet oplossen in de Tempel van Ekochiu om het einde te bereiken en een Lichtbol te krijgen, en één optionele kist om te vinden. Hier lees je hoe je alle puzzels oplost en de kist vindt:

Tempel van Ekochiu puzzel oplossing 1

De eerste puzzel is simpel. Als je op de knop gaat staan, zal de blok zich naar de andere kant van de kamer verplaatsen. Wacht tot de blok terugkomt en ga er op staan, gebruik nu Terugspoelen op de blok om Link naar de andere kant van de kamer te brengen.

Tempel van Ekochiu puzzel oplossing 2

Deze tweede puzzelkamer bevat een optionele kist. Of je de kist nu wilt openen of niet, de puzzeloplossing is hetzelfde, je moet hem alleen herhalen als je wel voor de kist gaat.

Je moet wachten tot een blok in het water valt, dan kan je Terugspoelen gebruiken op de blok en erop klimmen, de blok brengt je naar de ingang van de volgende kamer.

Als je de kist wilt, spring dan en glijd terug naar beneden naar het platform aan de linkerkant als je achterom kijkt. De kist bevat een Zonanium schild.

Tempel van Ekochiu puzzel oplossing 3

Voor de laatste oplossing van de Tempel van Ekochiu spring je naar de rechterkant van de kamer en gebruik je Ultrahand om het blok op te rapen. Plaats het vervolgens in het kleine vierkante gebied boven op een iets verhoogd oppervlak.

Klim de ladder op, terug naar het begin van de laatste kamer, en stap op de schakelaar. Het blok vliegt de lucht in en komt dan weer naar beneden. Nu kun je naar beneden gaan en op het blok gaan staan en Terugspoelen gebruiken om de blok en Link terug de lucht in te schieten.

Gebruik jouw Zweefzeil om veilig naar het einde van de Tempel te zweven en geniet van jouw Lichtbol!

Veel succes met het voltooien van andere Tempels in Tears of the Kingdom! Als je meer hulp nodig hebt, bezoek dan onze Tears of the Kingdom walkthrough.

Read this next