Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda Tears of the Kingdom - Naar Koninkrijk Hyrule hoofdmissie uitgelegd

Je eerste stappen op de begane grond van Hyrule.

Naar Koninkrijk Hyrule is de verhaalmissie die je vrijspeelt na de introductie op het Hemeleiland der Wederopstanding in Zelda: Tears of the Kingdom.

Zoals de titel van de missie al aangeeft, zet je nu eindelijk je eerste stappen op de begane grond van Hyrule in Tears of the Kingdom. Je moet op zoek naar een nieuwe locatie die het Uitkijkkamp heet. Hier ontmoeten we ook Purah opnieuw.

We raden aan om deze missie te voltooien voordat je alle hoekjes gaat verkennen van Hyrule want deze verhaalmissie en de missie die daarop volgt geven je nog een aantal essentiële items en mogelijkheden die het verkennen een stuk gemakkelijker maken.

Hey, listen! We hebben ons best gedaan om het verhaal van het spel niet te bederven, maar wees toch op je hoede voor spoilers hieronder.

Als je meer wilt weten over het avontuur van Link, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Cover image for YouTube videoThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Walkthrough - Purah Vinden In het Uitkijkkamp (NL)

Naar Koninkrijk Hyrule in Zelda Tears of the Kingdom uitgelegd

Je bent nu vrij om Hyrule te verkennen in Zelda: Tears of the Kingdom, maar toch raden we je ten zeerste aan om eerst de hoofdmissie 'Naar Koninkrijk Hyrule' te voltooien. Je moet namelijk eerst even het verhaal volgen om enkele essentiële items en mogelijkheden te krijgen, zonder dewelke het écht vervelend wordt om Hyrule te verkennen.

Het Uitkijkkamp is de eerste locatie waar we heen moeten, en deze is meteen bij je landing in Hyrule al aangeduid op je kaart met een gele stip. Het Uitkijkkamp ligt aan de rand van de ruïnes van Kasteel Hyrule, wat gelukkig een vrij herkenbaar en zichtbaar punt is aan je horizon.

Ga naar deze toren om Lookout Landing te vinden.

Onderweg kom je Bokoblins tegen die je kunt verslaan voor materialen en wapens. Er zullen ook stapels bouwmaterialen zijn, waarmee je een voertuig kunt bouwen als je liever een sneller vervoermiddel hebt. Wij hadden wel succes met het maken van een wagentje, maar lieten ons voertuig toch snel achter wegens gebrek aan...een stuur.

De locatie van Lookout Landing.

Bij het bereiken van het Uitkijkkamp kom je Robbie tegen, die je zal vertellen dat je met Purah moet gaan praten. Ze is te vinden op de eerste verdieping van het gebouw met de telescoop gericht op Kasteel Hyrule. Praat met Josha als je daar bent en Purah zal naar buiten komen om je te ontmoeten.

Na het gesprek met Purah zal de missie 'Naar Koninkrijk Hyrule' voltooid zijn en zal de nieuwe missie 'Verschijnselen bij het Kasteel' automatisch beginnen. Zoals hierboven vermeld, raden we ook aan eerst nog deze 'Verschijnselen bij het Kasteel' missie te voltooien voordat je Hyrule goed verkent, omdat het enkele belangrijke items ontgrendelt, zoals de Zweefzeil.

Als je meer wilt weten over Link's avontuur in Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties