Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda: Tears of the Kingdom is de grootste first-party Switch-game

Grootse tranen.

Redditor bob49781325 ontdekte dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom mogelijk de grootste first-party game is die Nintendo ooit maakte voor de Nintendo Switch, althans wat de vereiste ruimte op je console betreft.

Volgens de Japanse en Amerikaanse eShops neemt Tears of the Kingdom 18,2 GB aan opslagruimte in. Ter vergelijking: voor Breath of the Wild had je slechts 14,7 GB aan vrije schijfruimte nodig.

Cover image for YouTube videoThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Preview - Wat is Tears of the Kingdom?

Xenoblade Chronicles 2 (13,5 GB), Xenoblade Chronicles 3 (14,4 GB) en Fire Emblem Engage (13,6 GB) vervolledigen de top 5 van de grootste first-party Switch-games.

Met een bestandsgrootte van 55,8 GB is NBA 2K23 wel nog steeds met voorsprong de grootste game die momenteel beschikbaar is op het platform.

Tijdens de Nintendo Direct-stream van 8 februari onthulde Nintendo ook de nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom trailer en op onze website vind je ook meer informatie over de The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom release.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties